banner1006
ASAYİŞ:
Yaman'dan GTO'ya ziyaret

30 Kasım 2016 Çarşamba 21:57


Ziyarette Gebze ve bölgenin temel sorunları görüşülerek çözüm önerileri üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

GTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Divanı Üyeleri ve Disiplin Kurulu Üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu ziyarette, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze ve bölgemizin her geçen gün büyüdüğünü belirterek, "Gebze Ticaret Odası olarak Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın hem kent olarak hem de ticari olarak büyümesi ve gelişmesi için her türlü çalışmayı yapmaya çalışıyoruz. Bölgemizin öncelikli sorunlarını gündeme getirip çözüm noktasında işbirliği içerisinde elimizi taşın altına koymaya çalışıyoruz. 

ÇİLER: TURİZM MESLEK YÜKSEK OKULU KURULMALI
Gebze’nin öncelikli halletmesi gereken konuların başında il statüsünü bir an önce kazanması, Gebze’de yoğunlaşan trafik konusunda kalıcı çözümlerin bir an önce hayata geçmesi, neredeyse 45 ilden büyük olan ilçemizde Halk Kütüphanesi’nin ilçe halkına yakışır bir durumda olması gibi eksikliklerimiz bulunmaktadır. Bu konuların öncelikli çözülmesi gerektiğine inanıyoruz. Bunun dışında ilçemizi turizm alanında da ön plana çıkması gerektiğini düşünerek tarihi ve turistik alanlarımızın tanıtımını daha çok yapmalıyız. GTO olarak ta ilçemize bir Turizm Meslek Yüksekokulu kazandırılmasından yanayız. Bu gibi eksikliklerin kısa sürede giderilmesi için siz vekillerimize büyük görevler düşmektedir. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Maddi ve manevi olarak her zaman yapılacak güzel projelere destek vermeye hazırız" dedi.

YAMAN: ÜLKEMİZ VE BÖLGEMİZ GELİŞİYOR
Yaman ise yaptığı açıklama da, "Ülkemiz hızla büyümektedir. Son 15 yılda ülkemizde yapılan büyük projeler hem ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunarken hemde bölgemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunmaktadır. Ülkemizin prestij projeleri arasında yer alan Osmangazi Köprüsü olsun, Gebze’ye kadar gelecek olan metro projesi, 3. Köprümüz Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve geçiş güzergahları ve dünyanın en büyük havaalanı bölgemizi de yakından ilgilendiren büyük projelerdir. Bu projelerin beraberinde bölgemizde de ilimizde ve ilçelerimizde hem hükümetimiz hem de büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz değişim ve dönüşümü gösteren hizmetleri peş peşe yapmaktadır. 

YAMAN, GTO YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Tabi bölgemizde hızla büyüyen bir yer olması ve sürekli göç alması vesilesi ile sürekli yeni projeler istiyor. Bizler bu yeni projelerin peşinde koşarken, belediyelerimiz her geçen gün yeni hizmetler ortaya koyarken, bölgemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olarakta sizlerin de bu büyümeye katkısı olması bizleri mutlu ediyor. Hepimiz bu bölgede yaşıyoruz. Daha güzel ve yaşanılabilir kentler için sağladığınız destek ve verdiğiniz emeklerden dolayı katkılarınızdan dolayı size ve yönetiminize teşekkür ediyorum. İnşallah sizin de belirttiğiniz sorunlarımızı da hep birlikte kısa sürede çözüme ulaştırırız" ifadelerini kullandı.    

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Mutfakta Çıkan Yangın Kafeyi Kül Etti
Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki kafenin mutfak kısmında çıkan yangında iş yeri kullanılamaz hale geldi....

Haberi Oku