Yeni ve önemli bir haftaya başlarken herkese bol bereketli huzurlu haftalar dilerim.

Önemli derken ülkesinde olup bitenle az da olsa ilgili herkesin tahmin edebileceği gibi seçimleri kastettim tabi ki.

Burdan:“Tatile gitme oy kullan.” çağrıları yapmayacağım, kendisinin ve ülkesinin kaderini şansa bırakabilecek kadar cahil bir zihniyeti muhatabım görmüyorum çünkü.

Ama başka çağrılarım var elbette oy kullanacak iradelere.
O gün her zamankinden daha sakin ve anlayışlı olmanızı temenni ediyorum. İçlerindeki dipsiz kin ve nefretle aramıza nifak tohumları ekmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürmeyin diliyorum. 

O gün oy kullanırken diğer elinizi vicdanınıza koymanızı temenni ediyorum, A ya da B partilinin değil ama onun ne dediği önemli çünkü. 

O gün şimdiye kadar olduğundan çok daha fazla empati yapmanızı umut ediyorum. Farklı görüşlerde olmak kardeş olmaya engel değil anlayın istiyorum.

O gün kimsenin kırmızı çizgisine basmamanızı , hakaret etmemenizi,çirkinliklere ortak olmamanızı ve küfre meyletmemenizi diliyorum.

O gün her türlü şiddete: “Bu Pazar Kapalıyız.” demenizi temenni ediyorum.

Yanı sıra verilen bir hizmet varsa bunun teşekkürü sandıkta desteklemektir ve haktır.

Hangi ideolojide olduğunuz fark etmez çalışan ve hizmet verenleri farklı görüşlerinizin kurbanı etmeyin. 

Sırf bir gelenek gibi savunduğunuz şeyler yerine, gözlerinizi açıp bakarak,görerek ve kıyaslayarak inandıklarınız olsun.

Unutmadan ben verilen hizmetin karşılığını sandığa bırakmak istemiyorum kendim ve pek çok kalem arkadaşım adına Gebze Belediyesine halkın memnuniyeti odaklı hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.Açtıkları Yazarlık Atölyesi belediyelerce sağlanan nadir hizmetlerden. Bilime ve sanata verdikleri değer için Belediye Başkanımız Adnan Köşker’ e ve Belediye Başkan yardımcılarımız Sadık Albayrak, Engin Güzel ve Nilay Ayhan'a sonsuz teşekkürler. 
Ve tabi ki Usta Gazeteci Süleyman Özışık’a ve Habertürk Genel Müdürü Veyis Ateş’e emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Daima çalışan ve üreten, çalışan ve üreteni takdir edenlerden olmak üzere...
banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
M.Kocak 6 yıl önce

Tebrikler... Basarilar...

banner376

banner375

banner377

banner981