banner1024

Ben en çok “inanırsak herşey güzel olacak” teslimiyetini seviyorum.İnanırsak olur tevekkülünü. İnanmak gözünle kulağınla elinle tırnak uçlarınla inanmak..

Okuduğum o muhteşem satırlarda söylediği gibi “kulum” deyişiNi , “Allahım” deyişiMin içine saklamış olana güvenle yola çıkmayı seviyorum.Yolda tanımadığım insanlara gülümsemenin dahi sadaka sayıldığı bir din üzerine doğmuş olmanın minnettarlığıyla aldığım her nefese şükretmeyi,

Gençliğim,güzelliğim,gücüm bende emanet olsa bile hangi yaşta olursam olayım, terkedilmeyeceğimi ve benden haberdar olacağını bilmenin rahatlığını seviyorum.

Ve bu güvenle başıma gelen iyi&kötü , güzel&çirkin , acı&tatlı ne varsa hepsini verenin hürmetine aynı şekilde kucaklıyorum.

Onun verdiği sıkıntıda; çok uzaktaki bir dosttan gelen telgraf mutluluğunu duymayı, acıda kederde bile hatırlanmanın güzelliğini saklayan kudreti seviyorum.

“Lütfunda kahrında başım gözüm üstüne.” Ya Rabbi yeterki sen bizi an, bizi hatırla, bizi sev..


“Aksamın gelişiyle veda eden günü, yeni bir sabahla sana getiren, Sana bütün zamanlarda sahip çıkacaktır.Emin ol.” diyen Senai Demirciye selam olsun.

Eminim! Bunu iliklerime kadar hissederek söylemeyi seviyorum.

Bülent Parlağında kulakları çınlasın o zaman.Dünyadaki en iyi yönetim şeklinin merhamet olduğuna inanan kalbimle sonsuz merhamet sahibine emanet edilmiş olmayı seviyorum.

Onu terk ettiğinizde, unuttuğunuzda, günlerce aylarca onunla konuşmadığınızda bile size gönül koymayan dost, Ne yapmış olursanız olun sizi kabul eden, misafir eden dost, Niyet ettiğiniz güzellikleri bile yapmışsınız sayıp sizi affıyla saran dost..Sevilmez mi?

Hamdolsun..

Yüreğime bu kadar sevgi ve sevgili sığdıran Rabbe hamdolsun.

Onun kudreti karşısında kendisini kimsesiz hissedenleri, yanlızlık sitemlerini anlayamıyorum.

Eli kolu tutan, gözü gören insanların; bir günlük ömürlerini bile çiçek çiçek dolaşarak yaşayan kelebekler kadar olamayıp bunalıma girme yüzsüzlüğünü anlayamıyorum.

İmkanları arttıkça şükürleri azalan, şikayetleri çoğalan gençliği,

Daha iyi yerlere gelmek için iki büklüm olupta, Allah rızası için kılını kıpırdatmayan insanları,hayattan memnuniyetsizliklerini,

Allah için atmayan kalpleri anlayamıyorum.

Buda benim cahilliğim olsun.

banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981