banner1024
 Profesyonel bir emlak danışmanı olmak isteyen birçok kişinin, planlamış olduğu kariyer noktasına ulaşabilmesi vereceği önemli kararlara bağlı.

İşin başlangıç aşamasında vereceği kararları baskı altında, aceleyle yada tam düşünmeden vermesi durumunda iyi bir başlangıç noktası oluşturamayacağı gibi hayal ettiği başarılı bir kariyer hedefine de ulaşabilmesi mümkün olmayacaktır.

Karar verme sürecinizi netleştirmek, üzerinizdeki baskıyı hafifletmek adına, profesyonel ve güvenilir bir emlak brokerı çatısı altında emlak danışmanlığına başladığınız andan itibaren elde edeceğiniz avantajlar yazımızın devamında.

VERİLERE ULAŞIM KOLAYLIĞI

Emlak profesyonellerinin can damarı ve tek sermayesi sahip olduğu portföydür. Emlak brokerımız, portföyümüz için ihtiyaç duyduğumuz piyasa bilgileri, bölgesel bilgiler, müşteri bilgileri gibi birçok veriye ulaşabilmemizi sağlayacak imkânları bize sunar.

Bu sağlanan imkânlar doğrultusunda siz de kendi çabalarınızla kendi portföyünüzü kolaylıkla oluşturursunuz.
Emlak brokerının birçok sorumluluğu vardır; ofis içi düzen, personel görev dağılımı, müşteri ve toplantı organizasyonları, pazarlama faaliyetleri gibi pek çok organizasyonun planlaması sizin görevleriniz arasında değildir. Siz sadece kendi satışlarınızla alakalı görüşmelerinizin ya da emlak brokerınızın yönlendireceği görevlerle sorumlu olursunuz.

Emlak Brokerlarının Emlak Danışmanlarına Sağladığı Avantajlar
Profesyonel bir emlak danışmanı olmak isteyen birçok kişinin, planlamış olduğu kariyer noktasına ulaşabilmesi vereceği önemli kararlara bağlı.

Atacağınız gole konsantre olmak için bütün gücünüz ve zamanınız sizin kontrolünüzdedir.

EĞİTİMSE EĞER HER ŞEYE, DEĞER!

Müşteri diyalogları, alıcı-satıcı psikolojileri, portföy oluşturma teknikleri, fotoğraf çekimi, etkili sunum vs. gibi ihtiyacınız olan bütün eğitimleri emlak brokerınız size vermekle yükümlüdür.

Sektörün içerisinde gerek deneyimleriyle gerekse de katıldıkları seminerlerle elde ettikleri eğitimleri, en kısa zamanda size aktarmak isterler. Alacağınız bu eğitimler, mesleğinizde hızla ilerleyerek iyi bir kariyere adım adım yaklaşmanızı sağlayacaktır

GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI
YASEMİN ÖZDOĞRU

EXPERNET GAYRİMENKULÜN KATKILARIYLA

 

banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981