banner1024
GÜNDEM:
AK Parti Gebze STK'larla iftarda buluştu

24 Mayıs 2018 Perşembe 12:50

 AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın ev sahipliği yaptığı iftarda birlik beraberlik mesajları verildi.  Eskihisar’da bulunan Macera ve Aksiyon Park’ta düzenlenen programa STK’lar yoğun ilgi gösterdi.

600 KİŞİ KATILDI

 AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın ev sahipliği yaptığı İftar programına AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Hakan Höbek, Ufuk Ekinci, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler,  AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, AK Parti Gebze İlçe yöneticileri ve çok sayıda STK temsilcisi katılım gösterdi.

AYAR TÜM MASALARI GEZDİ

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar iftar saati öncesi STK temsilcilerinin masalarını tek tek ziyaret ederek hasbihal etti.

“BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

İftar öncesi bir selamlama konuşması yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, katılım sağlayanlara teşekkür ederek, Ramazan aylarını tebrik etti. Konuşmasında STK’ların önemine sık sık vurgu yapan Ayar,’’ İlçemiz önemli bir noktaya gelecekse, bunu sivil toplum kuruluşlarımızdan ayrı düşünemeyiz. Sivil Toplum kuruluşlarımızın her biri kamu yararına çalışan, yani millete hizmet eden, bunu da hiçbir menfaat beklemeden yapan kuruluşlarımızdır. Sivil Toplum örgütlerimizin dayanışması, birlik ve beraberlik içerisinde olması hem hedefler için, hem de ülkemiz, milletimiz için çok büyük şeyler ifade ediyor. İftar soframızı bizlerle paylaştığınız, bizleri şereflendirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum’ ’şeklinde konuştu.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku