GÜNDEM:
GENÇSİAD ailesi kahvaltıda buluştu

04 Aralık 2016 Pazar 16:06

 

Kısa adı GENÇSİAD olan Gebze Genç İşadamları ve Sanayicileri Derneği,  önceki sabah  Holiday İnn Gebze Hotel’de  gerçekleşen kahvaltılı toplantısı ile bir araya gelerek, üyeleriyle kaynaşma ve tanışma programı düzenledi. Katılımın yüksem olduğu toplantıya GENÇSİAD'ın dünü ve bugünü adlı slayt gösterisiyle başlanırken, slaytın ardından, dernek üyelerinin tanıtımları yapıldı.

 

BU İŞ GÖNÜL İŞİDİR, FEDAKARLIK İSTER

Kahvaltıda bir selamlama konuşması yapan  GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, "Geleneksel hale getirdiğimiz tanışma toplantılarımıza devam edeceğiz. Yaklaşık 16 yıllık bir dernek olan GENÇSİAD' ın13 yıldır üyesi olarak devam etmekteyim. Üyeliğin ardından yönetime daha sonra ise başkanlığa geçiş yapmak nasip oldu. Bu iş gönül işidir, fedakârlık ister. Biz yeni yönetim olarak çok güçlü bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Öyle ki Gebze'nin aktif ve  tanınan isimlerini derneğimizin yönetim kadrosuna kattık. Yeni yönetimi kurduğumuz günden bu yana yönetimdeki arkadaşlarıma "Bundan sonra ne yapabiliriz?, üyelerimize nasıl  daha faydalı olabiliriz?," gibi sorular sorarak çözüm odaklı işler yapmak için elimizden gelen gayreti gösterdik, gösteriyoruz." dedi.

YAKIŞAN İŞLER YAPIYORUZ

GENÇSİAD olarak en temel amaçlarının, üyelere ve derneğe yakışan organizasyonlar, eğitimler gerçekleştirerek onlara faydalı olmak olduğunu belirten Başkan Kılıç, “Biz bir köprüyüz, sizlerin bizden talep ettiği her şeyi yapmak bizim asli görevimiz. İstiyoruz ki sizin talepleri doğrultusunda sizlere faydalı olalım, sizleri bir araya getirelim. Biz talep edeceğiniz her şeye açığız. Bizim size faydalı olabileceğimiz noktada önerilerinizi, isteklerinizi  bekliyoruz. En başta da dediğim gibi bu iş gönül işidir, biz nasıl böyle düşünüyorsak sizlerin de böyle düşünmesini isteriz.” Dedi.

 

SEMİNER İÇİN GERİ SAYIM

Eğitime önem veren ve bu manada üyelerin iş dünyası, değişen ekonomik kurallar ve mesleki düzenlemeler ile ilgili eğitim çalışmalarına 2017 yılında da hız vereceklerini belirten Kılıç, "Sürekli olarak düzenlemiş olduğumuz eğitim seminerlerimiz var. Bunlardan biri de 12 Aralık Pazartesi günü Gebze Ticaret Odası'nda saat 18.00'da gerçekleşecek olan "Değişen Dünya'da İş Geliştirme Semineri" olacak. Demet Demirer'in yapacağı eğitim seminerimizde "Büyüme stratejileri ve Kriz Ortamında İş Geliştirme" konuları konuşulacak. Bu seminere siz değerli üyelerimizin katılımını bekliyoruz." dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku