GÜNDEM:
Hizmet-İş Sendikası Ramazan Bayramı Mesajı

12 Mayıs 2021 Çarşamba 19:16

 Dünyada ve ülkemizde devam eden Covid-19 salgını sebebi ile insanlığın ekonomik ve sosyal hayatta zor günler geçirdiği bu zamanda, kısa çalışma, ücretsiz izin ve işsiz olan binlerce emekçinin rahat edeceği günlerin gelmesini diliyoruz.

Her Ramazan ayında Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya ve Filistinlilere katil İsrail tarafından yapılan saldırı ve soykırımı kınıyor, bağımsız Filistin halkının kendi topraklarında özgürce yaşamasını diliyor, Filistin halkı ile dayanışma içinde olduğumuzu ifade ediyoruz. Özellikle başta Müslüman coğrafyalarda ve dünyanın diğer ülkelerinde açlığa, sefalete mahkum edilen, savaşlar ve baskılarla ülkelerinde zor şartlar altında yaşayan, sürgün edilen, öldürülen, aç bırakılan çocukların normal hayata döndüğü bir dünya diliyoruz.

Ramazan Bayramı öncesi Kocaeli şubemizin örgütlü olduğu başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimizde maaş ve bayram paralarının ödenmesi için hassasiyet gösteren tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, Kocaeli halkı için salgın günlerinde bile cefakarca çalışan üyelerimizin ve tüm inananların bayramını Tekrardan kutluyorum” ifadelerini kullandı.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

4 günde 29 bin 98 vatandaş Kartepe Teleferiğini...
Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören Kartepe Teleferiğini 4 günde 29 bin 98 vatandaş kullandı

Haberi Oku