banner1024
GÜNDEM:
Takan yok!

27 Ağustos 2016 Cumartesi 10:09

Anibal Köprülü Kavşak Projesinin başlamasının ardından bazı yollar tek yöne çevrilmişti. Ancak tek yön kuralına riayet etmeyen sürücüler nedeniyle trafik bazı noktalarda kilitleniyor. Proje sona erene kadar araç sürücülerinin uyarıları dikkate alması gerekiyor.  

 Gebze’de Anibal Kavşak Projesi kapsamında bazı yolların kapatılıp, tek yöne çevrilmesi sonrası trafik kurallarına uymayan sürücüler trafiği arap saçına çevirdi. Tek yön kuralına uymayan sürücüler nedeniyle bazı noktalarda tam bir keşmekeş yaşanıyor. Özellikle tek yöne çevrilen İlyasbey Caddeleri ve Hükümet Caddesi’nde tek yöne uymayan sürücüler nedeniyle trafikte bazı zamanlar kaos yaşanıyor. İlyasbey Caddesi’nde trafik D-100 Karayolu istikametinde kapalı olmasına rağmen inatla tek yöne uymayan sürücüler nedeniyle trafik arap saçına dönüyor.

BUGÜN CEFASINI YARIN SEFASINI

Aynı şekilde Hükümet Caddesi’nde de bazı sürücülerin yeni çarşı istikametinde yol kapalı olmasına rağmen, tek yön kuralını takmadıkları görüldü. Gebze için büyük önem taşıyan ve yıllar süren mücadele sonrası yapımına başlanan Anibal Kavşağı’nın sağlıklı ve hızlı bir şekilde ilerlemesi için araç sürücülerinin trafik kurallarına ve görevlilerin uyarılarına riayet etmeleri gerekiyor. Bugün her ne kadar çalışmalardan dolayı cefa çekilse de kısa bir süre içinde tamamlanması hedeflenen projeyle Gebzeliler büyük rahatlık yaşayacaklar. Emniyet görevlileri de vatandaşları tek yön kuralı ve trafik işaretlerine uymaları noktasında ikaz ediyor. 
banner982
Anahtar Kelimeler
Takan Yok!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku