banner1001
 Duymayan kaldı mı Dolar aldı başını gidiyor.

*Kriz kapıda.
*Git gide fakirleşiyoruz.
*Alım gücümüz azalıyor.
Biri ekliyor hemen ardından “Sanki artmıştıda!”
*Borçlarımızı ödeyemeyeceğiz artık o derece.
*Ben böyle şey görmedim yakında kuş kadar maaşımız olacak.

Bunlar hepimizin sık sık şahit olduğu diyaloglar. Ne çok ekonomist varmış ülkede!
Herkesin içinde bir Gelir Uzmanı yatıyormuş. Oysa ülkesini birazcık seven herkesin düşünmesi gereken bu vaziyetin Türkiye’ye bir ambargo olduğudur.
A yada B partisine değil Türkiye’ye. Şahsen ben Amerika’nın kişilerle bir problemi olduğunu ve biri yada birileri için gıcıklık ettiğini hiç sanmıyorum.
Ülkemizin gelişmesinden duydukları korkuyu görmek için siyaset bilimi okumayada gerek yok.İyi bildiğim birşey varsa bu dolardaki artışın sebebi falanca siyasetçi yüzünden diyebileceğimiz kadar basit değil.


Ama kızmıyorum gerçek nedenleri görmek istemeyenlere çünkü böyle durumlarda milli bir duruş sergilemek gerçek vatanseverlere mahsustur. Bir vatan sever var birde vatan severcik…

Ekonomiden anlamayan biri olarak dolardaki bu artış siyasi bir mesajdan başka birşey değildir.Onlarında anlamasını temenni ettiğim şey şudur ki tankla tüfekle korkutamadığınız bir milleti yükselen dolarla korkutamazsınız. Biz bu krizide yönetiriz Allah’ın izniyle.


Yıllardır ülkeyi dışarıdan yıkamayan birileri içeriden yaralamaya çalışıyor.Siz onlara destek olmayın.Yapmayın.Ülkenizden, geleceğinizden ümidi kesmeyin.Her duruma ideolojik bakıp birilerinin ekmeğine yağ sürmeyin.


Fakirde yaşanır ama birilerinin istediği gibi emir altında yaşanmaz.
Üretmeden bağımlı bir ülke olarak yaşanmaz.
PKK ile YPG ile kolkola yaşanmaz!!!
Mustafa Bedirhan’a kıyanlara göz yumulmaz!!

 

banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934