banner1006
İLÇE HABERLERİ:
Çayırova'da sakin meclis!

02 Aralık 2016 Cuma 21:40


5 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis, diğer meclis toplantılarına göre sakin geçti. Çayırova Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı dün başkan vekili Orhan Keskin, yönetiminde yapıldı. 5 gündem maddesi ile gerçekleşen toplantı da açılış konuşmasını yapan başkan vekili Orhan Keskin, sözlerine şehitlerimize, Adana Aladağ’da gerçekleşen yangında ölen öğrencilere ve CHP Çayırova Meclis Üyesi Abdülkadir Honca’nın ölen babasına rahmet dileyerek başladı.

ATATÜRK’Ü ANLAYAN YOK CHP

Çayırova Grup Sözcüsü Halis Koç, Adana Aladağ’da yangın sonucu ölen çocukların ardından, "Çayırova’da bulunan yurtlar denetleniyor mu?, özel ve kamuya ait kaç yurt var?" diye sordu. Küba Lideri Fidel Castro’yu da unutmayarak onunla ilgili de konuşan Koç, "Atatürk’ün yaptıklarını ben yapamazdım' diyen Küba Lideri Fidel Castro bile Atatürk’ü anlayıp onun gibi davranırken, ülkemizde maalesef Atatürk’ü anlayan yok" dedi. "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ndeki yolların yapımında set çekerken vatandaşı hiç düşündünüz mü?" diye soran Koç’a cevaben Keskin, "Duvarların yüksek olduğunu bizde Büyükşehir Belediyesi'ne ilettik, bizim ilettiğimiz kadarıyla yapılan çalışmalarda setler biraz daha aşağı indirildi ama oraya daha fazla yapılacak bir şey yok" dedi.

2 YENİ PARKA İSİM VERİLECEK

Yenimahalle’de yeni yapılan parka bir önceki dönem muhtarlık yapan ve rahatsızlığı dolayısıyla görevini bırakan Hamza Polat’ın isminin verilmesi karar verildi. Bunun yanı sıra Akse Mahallesi’nde yeni yapılan bir parka da Aşık Veysel Parkı ismini verilmesine karar verildi. Meclis toplantısının bitiminde bir sonraki dönem meclisinin 3 Ocak 2017’de yapılmasına karar verildi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GEBZE GAZETESİ 41 YAŞINA GİRDİ
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku