banner1024
İLÇE HABERLERİ:
Darıca'da 134 ihraç

01 Aralık 2016 Perşembe 22:52

 

Toplantıda Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan soruşturmalar hakkında bilgi verdi. Kaymakam Karaman, bugüne kadar 134 personelin ihraç edildiğini, 40 kişinin ise soruşturmasının devam ettiğini, 14 personelin de işe iade edildiğini söyledi.  

Darıca Kaymakamlığı halkla buluşmalar toplantıları öncesi ön toplantı yapıldı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, daire birim müdürleri, muhtarlar katıldı.

GÜVENLİK NOKTALARI REVİZE EDİLDİ
Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ömer Karaman, İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda yılda 2 sefer gerçekleştirilecek toplantının ön çalışmasını gerçekleştirdiklerini yakın zamanda halkın da katılacağı geniş katılımlı toplantı düzenleneceğini söyledi. Kaymakam Karaman kısa bir ilçe değerlendirme konuşması yaptı. İlçede 15 Temmuz darbe girişiminin ardından güvenliğe önem verdiklerini, ilçe genelinde güvenlik noktalarının revize edildiğini emniyet stratejik planlarının her geçen gün geliştirildiğini ifade eden Karaman, güvenliğin artık herkesin sorunu olduğunu söyledi.

KAYMAKAM, MUHTARLARI UYARDI!
Muhtarlara seslenen Kaymakam Ömer Karaman, muhtarlarında artık mahallelerin güvenliğinden sorumlu olduğunu vurgulayarak, "Artık sadece mühür basan klasik muhtarlık dönemi bitti. Muhtarlarımız da uyanık olacaklar şartlar artık eski şartlar değil" dedi. Daire müdürlerinin de güvenlik konusunda sorumluluklarının bulunduğuna dikkat çeken Kaymakam Karaman, İlçe Olağanüstü Hal Bürosu olarak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan soruşturma hakkında bilgi aktardı. Karaman, bugüne kadar 134 personelin ihraç, 40 kişinin soruşturmasının devam ettiğini, 14 personelin işe iade edildiğini belirtti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da toplantıda yaptığı kısa konuşmada yerel yöneticiler olarak ilçenin gelişmesi noktasında çalışmalara devam etiklerinin altını çizdi.

EMNİYET MÜDÜRÜ PERSONEL AZLIĞINDAN YAKINDI
Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan da konuşmasında emniyet birimi olarak her türlü güvenlik önlemlerini aldıklarını ancak her yıl 10 bin kişinin göç etmesi sonucu bugün 200 bine nüfusa ulaşan dev bir ilçe olmalarına karşın 2 yıldır personel sayısının aynı kalmasından yakındı. Aydoğan, "İnşallah personel sayımız artarda biz de projelerimizi hayata geçiririz" dedi. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Darıcada 134 Ihraç
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuk kulüplerinde 23 Nisan coşkusu
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle çocuk...

Haberi Oku