İLÇE HABERLERİ:
Karabacak'tan 10 Kasım Mesajı

09 Kasım 2018 Cuma 16:42

Türkiye Emin Adımlarla Hedeflerine İlerliyor


Başkan Karabacak, ülkemizde özellikle son yıllarda yapılan büyük projelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği “muasır medeniyetler seviyesine”  ilerlediğine vurgu yaptı.


B
aşkan Karabacak yayınladığı mesajda “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz. O günün zor şartlarında kurulan Türkiye Cumhuriyeti aradan geçen 95 yılda önemli badireler atlatmasına rağmen hedeflerinden asla taviz vermemiştir.


Her alanda gelişen ve değişen ülkemiz, sanayide, teknolojide ve ekonomik anlamda artık dünya devleriyle yarışır hale gelmiştir. Savunma sanayisiyle dosta güven veren, düşmana korku salan güçlü bir Türkiye var. Demokrasinin ve insan haklarının muasır medeniyetler seviyesine eriştiği, lider bir ülke olarak her alanda gelişimini sürdüren Türkiye Cumhuriyeti geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir. Bizlerde yerel yönetimler olarak halkımıza ve ülkemize hizmet etme aşkıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.


Bu duygu ve düşüncelerle, bu kutsal vatan topraklarında, bağımsız, güçlü ve demokratik bir ülke olmamızda büyük emekleri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun silah arkadaşlarını ve vatan uğruna hayatını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GEBZE GAZETESİ 41 YAŞINA GİRDİ
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku