SAĞLIK:
Gebelikte Saç Boyatmak

15 Mayıs 2019 Çarşamba 12:38

Bayanların kendilerine her zaman özen gösterdiğini ifade eden Bölgemizin en çok sevilen ve tercih edilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Öğretim Üyesi Op.Dr. Burcu Çetinkaya, özellikle gebelik dönemlerinde hormonların değişmesiyle anne adaylarının kendilerine daha fazla bakma özen gösterme isteğinin olduğunu vurgulayarak saçlarını boyatmak isteyenlere 12. haftadan sonra organik boya kullanmalarını tavsiye etti. 

Bayanların zaman zaman değişim ve yeni bir ben demenin en basit yolunun saç renginin değişmesiyle sağlandığını ifade eden Bölgemizin en çok sevilen ve tercih edilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Öğretim Üyesi Op.Dr. Burcu Çetinkaya, hamileliğin üçüncü ayından sonra  anne adaylarımız organik olmak kaydıyla saçlarını boyatabileceklerini söyledi.

“ALERJİK REAKSİYONLARA DA DİKKAT EDİLMELİ”

Gebeler saçlarını 12. haftadan sonra saçlarını rahatlıkla boyatabileceğini söyleyen Öğretim Üyesi Op.Dr. Çetinkaya, “Gebelerimiz özellikle organik boya tercih etmelidirler. Ama alerjik reaksiyon açısından alerjisi olan gebelerin saç boyattığında en fazla dikkat etmesi gereken husus budur. Organik boya tercih ederlerse alerji olayına dikkat ederlerse tabi ki de saçlarını boyatabilirler.” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TEM’de Zincirleme Kaza: 6 Yaralı
TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Haberi Oku