banner1006
SİYASET:
Bıyık: Unutursak yazıklar olsun!

04 Aralık 2016 Pazar 16:03


 

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde bulunan konferans salonunda 44. Danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları’nın yanı sıra il yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

“UNUTURSAK BİZE YAZIKLAR OLSUN”

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı açılış konuşmasında, “15 Temmuz akşamıyla birlikte Darıca’da yaşadığımız bir süreç var. Allah bir daha göstermesin belediye başkanımız ve bütün teşkilatlarımızla birlikte o gece ve ardından 27 gece sabahladığımız bir süreç var. Birçok ateş düştü bazı ocaklara. Darıca’da iki askerimizi şehadet mertebesine uğurladık. Her bir şehit haberinde yüreğimizin titredi. Allah onlara rahmet eylesin. Eğer bu teşkilatlar şehitlerimizi unutursa bize yazıklar olsun diyorum” dedi. Bıyık, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek konuşmasına son verdi.

“ONLARI UNUTMADIK”

AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk yaptığı konuşmada, “Çocuk yaşta şehit olan kardeşlerimiz bilsinler ki biz dünya hayatına dalıp onları unutmadık. Onların can verdikleri dava uğruna biz dua etmekten kaçınmadık. Müslümanlar etle tırnak gibidir derken ve onların etleri yanarken biz tırnaklarımız çekilircesine acılar çektin. Bilsinler ki onlar için gözyaşı döktük. Ellerimizi açmaktan geri durmadık” ifadelerini kullandı. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku