Çok akademik hareketler bunlar

27 Ağustos 2016 Cumartesi 12:41

Çayırovaspor’da altyapı takımlarının teknik direktörlüğünü yapan ve geçen sezon U17 takımı ile Türkiye şampiyonluğu yaşayarak gerek camiasına gerekse bölgemize büyük sevinç, onur yaşatan Selçuk Eleser yılların getirdiği birikim ve deneyimle bir süre önce Yenikent Mahallesi’nde, Mutlukent konutları içinde Akademi Kulüp’ü kurdu. Kulüpte Levent Yılmaz ile birlikte yeni yetenekleri kazandırmaya devam ediyor. Bu spora ilgi duyan çocuklar ve aileleri için bu projeyi hayata geçirdiklerini belirten Eleser amaçlarını ise kısaca şöyle ifade etti:

O İSMİN HAKKINI VERİYORUZ

 

“Futbol eğitimi alacak çocuk ve gençlerimizin akademik ve mesleki eğitimlerini aksatmayacak planlamalar yaparak onların eğitimlerine artı değerler katarak zihinsel, bedensel ve ruhsal dinamiklerini harekete geçirmek istiyoruz. Futbol eğitimi verirken çocuklarımızın ve gençlerimizin genel ahlak kuralları ile milli ve manevi değerlere saygılı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacındayız. Bu tesise Akademi ismini boşuna vermedik. O ismin de hakkını veriyor, altını doldurduğumuza inanıyoruz.”

KENDİLERİNİ TEBRİK EDECEKLER

Kısa süre içinde daha büyük bir sahaya geçmeyi hedeflediklerini belirten Selçuk Eleser yeni yapılanmada spor ve fitness salonunun da yer alacağını kaydetti. Ebeveynlerin çocuklarını ilgi duydukları alana yönlendirmeleri gerektiğini belirtip futbola ilgi duyan çocuklar için Akademi Kulüp projesini hayata geçirdiklerini belirten deneyimli teknik adam, “Futbola ilgisi olan çocuklarının bu hobilerini yerine getirmeleri için Akademi’yi tercih edenleri, bu tercihlerinden ötürü kendilerini tebrik edeceği bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Türk ve dünya futboluna çok büyük yıldızlar yetiştireceğiz gibi çok cafcaflı iddiaları dilimize dahi dolamadan fikri, vicdani hür, ahlaklı, sporla ilgilenmenin getirdiği avantajla gerek çocukluk yılları gerekse ilerleyen çağlarda sağlıklı bir neslin yetişmesine katkıda bulunabilecek olursak ne mutlu bize” dedi. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Çayırova Belediyesi Bornova deplasmanında
Türkiye Basketbol Ligi'nin 31. Haftası'nda Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda...

Haberi Oku