banner1006
Şampiyonun seyir defteri: Yürüyor

27 Ağustos 2016 Cumartesi 12:39

BAŞARISI SÜRECEK

Alt yapıda Kocaeli’nin kuşkusuz en güçlü kadrolarından birini oluşturan ve yılların meyvesini U17’lerde Türkiye Şampiyonu olarak taçlandıran Çayırovaspor önümüzdeki sezon için yine aynı başarılarını sürdürecek gözüküyor. Çünkü Vahdet Kılıç’ın başkanlığındaki dönemde alt yapı takımlarının başında yer alan ve yardımcı antrenör Ferdi Gölçek ile birlikte görev yapan Teknik Direktör Selçuk Eleser bu dönemde yuvaya döndü. Her daim, “Ben Çayırovasporluyum” diyen, mesleğini aşkla ve şevkle sürdüren Eleser gönülden bağlı olduğu yeşil siyahlılarda daha çok başarıya imza atacak.

BUGÜN KİM NEREDE

Kamuoyunun en çok merak ettiği konulardan biriyse U17 Türkiye Şampiyonu olan takımın futbolcuların bugünkü konumu oldu. Zaman zaman tartışıldı. Araştırdık. O takımdan A takıma Gürkan Kündü ve Cafer Yılmaz oldu. Enes Bin Malik Karakaya, Darıca Gençler Birliği ile anlaştı. Sahaların efendisi, “Karıncayı bile incitmez” denilen genç yetenek Munzur Erdoğan geçen sezon bir anlık öfkesinin bedelini çok ağır ödemiş, 20 maçlık cezası daha sonra indirilmişti. Erdoğan önümüzdeki sezonun ilk haftalarında bu süreyi tamamlayacak ve yoluna Darıca Kale Bayramoğluspor ile devam edecek.

HAYDİ Bİ’DAHA…

Abdullah Can, Muhammed Remzi Özkaya, Emre Vural çeşitli üniversitelerde BESYO’ya kapağı attı. Aynı hedef doğrultusunda Serhat Tan’ın eli kulağında. Futbol sahalarında okumuş çocuklar olarak yer alacak, şüphe yok ki kendilerini yetiştirenlerin anısına atfen yeni yeteneklerin yetişmesi için ellerinden tutacaklar. O ekipten Samet Arı futbola noktayı koyan tek isim oldu. Şampiyon takımın diğer 15 futbolcusu ile yollarına yine yeşil siyahlılarda devam ediyor. Onları bu sezon U19 takımında izlemekten herkes büyük keyif alacak, iki sezon aradan sonra belki de aynı mutluluğu ikinci kez yaşamalarına hem tanık, hem ortak olacak.

A TAKIMA YÜKSELENLER

Gürkan Kündü, Cafer Yılmaz

TAKIMDA KALANLAR

Ender Dursun, Seyit Kaya, Tuğber Önen, Bulut Can İpek, Ali Taşkıran, Hasan Sevinç, Arif Akan (Tuzla’ya gitti geldi), Mehmet Çam, Muhammed Ali Ersoy, Ömer Utku Top, Hasan Can Atiker, Mertcan Dönmez, Ufuk Turan, Murat Şentürk, Davut Kaya

TRANSFER YAPANLAR

Enes Bin Malik Karakaya (Darıca Gençler Birliği), Munzur Erdoğan (Darıca Kale Bayramoğluspor)

BESYOLULAR

Abdullah Can, Muhammed Remzi Özkaya , Emre Vural (Kazandı), Serhat Tan (Eli kulağında)

FUTBOLU BIRAKAN

Samet Arı

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Maşukiye'nin gençlerine yeni salon
Kartepe'ye yeni kazandırılan Maşukiye Spor Salonu, gençlerin hem spor yapmalarına hem de sosyalleşmelerine...

Haberi Oku