Bölgemiz her geçen gün gelişirken, bundan en karlı çıkan sektör ise gayrimenkul sektörü oluyor.
Bir bölge ne kadar gelişir ise arsa ve gayrimenkul fiyatları o kadar artış gösterir. Bugün İstanbul boğazında birçok gayrimenkul servet niteliğinde fiyatlara alıcı buluyor. Son dönemde gelişme gösteren Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde gayrimenkul sektörü adeta altın çağını yaşarken, birçok özelliğe sahip gayrimenkuller ise İstanbul piyasasını aratmıyor.
7 MİLYON 250 BİN DOLAR!
Özellikle son dönemde yıldızı daha çok parlayan Darıca’da birçok özelliğe sahip, büyük arazi içerisinde hayata geçirilen gayrimenkul projelerinin fiyatları ise dudak uçuklatıyor. Fiyatları değişkenlik gösteren birçok gayrimenkul alıcısını ararken, internet ortamında ilan verilen bir villaya 7 milyon 250 bin dolar fiyat biçildi.
17 DÖNÜM ARAZİSİ VAR
Darıca Piri Reis Mahallesi’nde 17 dönüm arazi içerisinde hayata geçirilen bir proje satışa sunuldu. Bir gayrimenkul firması tarafından satış işlemleri takip edilen gayrimenkul için 7 milyon 250 bin dolar fiyat biçildi. 1800 metrekare kapalı alana sahip olan gayrimenkulün ne zaman satılacağı ve kim tarafından alınacağı merak ediliyor.