GÜNDEM:
KOCAELİ'DE MOTOSİKLET VE SCOOTERLARA TRAFİK YASAĞI!

03 Kasım 2026 Salı 18:19

Yasak 18 Saat Sürecek

Kocaeli Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından 3 Kasım 2026 tarihinde yapılan açıklamada, meteorolojik değerlendirmeler doğrultusunda trafik güvenliğini sağlamak amacıyla tedbir kararı alındığı bildirildi.

Alınan karara göre motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin 4 Kasım 2026 Çarşamba günü saat 12.00'den, 5 Kasım 2026 Perşembe günü saat 06.00'ya kadar trafiğe çıkmaları yasaklandı.

Motokuryeler de Yasak Kapsamında

Toplam 18 saat sürecek yasak kapsamında motokuryeler de faaliyetlerini trafikte sürdüremeyecek. Kararın özellikle motosikletli ulaşım ve paket servis hizmetlerini etkilemesi bekleniyor.

Kocaeli Valiliği'nden Resmî Açıklama

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin 04.11.2026 Çarşamba 12.00 ile 05.11.2026 Perşembe 06.00 saatleri arasında trafiğe çıkması tedbiren yasaklanmıştır."

Yasağın 5 Kasım Perşembe günü saat 06.00'da sona ermesi öngörülüyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
Gündem
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

GTO Seçimlerinde Abdurrahman Aslantaş Kazandı,...
Gebze Ticaret Odası (GTO) seçimlerinde mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın öncülüğündeki...

Haberi Oku