KÜLTÜR VE SANAT:
Başkan Büyükgöz GKM'de Çocuklarla Buluştu

12 Ekim 2026 Pazartesi 10:06

GKM’DE İKİ SEANS DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Hz. Muhammed’in hayatını ve örnek kişiliğini konu alan gösterim, çocukların manevi değerlerle buluşmasını amaçladı. Her iki seansta da salonu dolduran çocuklar ve aileleri, etkinliği ilgiyle takip etti. Gebze Belediyesi’nin kültür ve sanat programları kapsamında düzenlenen gösterim, çocuklara yönelik etkinliklere gösterilen ilgiyi ortaya koydu.

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ÇOCUKLARA SESLENDİ
Gösterimlerin her iki seansına da katılan Başkan Büyükgöz, çocuklara hitap ederek manevi değerlerin ve güzel ahlakın önemine değindi.

Başkan Büyükgöz, “Çocuklarımızın Peygamber Efendimizin hayatını ve güzel ahlakını tanımasını çok önemsiyoruz. Bu anlamlı etkinlikte çocuklarımızla ve kıymetli aileleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

banner982
Anahtar Kelimeler
Gündem
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Salon doldu, vatandaşlar dışarıya taştı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Ortak Miras,...

Haberi Oku