Aydın, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş ile birlikte bölge için çalışacaklarını vurguladı. Gebze Ticaret Odası seçimlerinin ardından 32. Meslek Komitesi’nden meclis üyesi seçilen Baran Aydın, bir teşekkür mesajı yayımladı.
Seçim sürecinde kendisine güvenen ve destek veren tüm meslektaşlarına, iş insanlarına ve çalışmalara katkı sunan yol arkadaşlarına teşekkür eden Aydın, yeni dönemde ortak hedefler doğrultusunda çalışacaklarını belirtti.
ASLANTAŞ’A ÖZEL TEŞEKKÜR
Baran Aydın, mesajında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş’a da ayrı bir parantez açtı. Aydın, “Birlik ve
beraberliğimize güç katan, desteğini bizlerden esirgemeyen Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Abdurrahman Aslantaş ile birlikte bölgemiz için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.
“GÜVENİNİZ SORUMLULUĞUMUZDUR”
Kendilerine gösterilen desteğin önemli bir sorumluluk yüklediğini vurgulayan Aydın, yeni dönemde meslek grubunun güçlü temsili ve
bölgenin gelişimi için çalışacaklarını belirtti. Aydın mesajını, “Desteğiniz gücümüz, güveniniz sorumluluğumuzdur” sözleriyle tamamladı.











