EKONOMİ:
Gayrimenkul ve Medya Danışmanlığı

16 Mayıs 2017 Salı 12:17

Bilim, teknoloji, sanayi ve turizm şehri Kocaeli’nin başta Gebze ilçesi olmak üzere tüm ilçelerinde Gayrimenkul alanında emlak, inşaat, mimarlık ve mühendislik meslekleri ile ilgili gazetemiz www.gebzegazetesi.com ve televizyonumuz www.kocaeligebze.tv kanalları aracılığı ile sektörel içerikler oluşturmak için faaliyet gösteren ilgili kurumların yatırımlarını kamuoyuna duyuruyoruz.

Gayrimenkul sektöründe ticari faaliyetlerde bulunan kurum ve kuruluşların yazılı, fotoğraflı ve görüntülü haberlerini yayın mecralarımızda bölge kamuoyuna duyurmak istiyorsanız haber@gebzegazetesi.com mail adresimiz ve 0 530 945 59 41 WhatsApp hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

ÜCRETSİZ İLAN HATTI

Gebze bölgesinin köklü gazetesi www.gebzegazetesi.com da konut – arsa – işyeri gibi tüm gayrimenkul portföyünüzü ücretsiz olarak yayınlıyoruz.

http://www.gebzegazetesi.com/seri-ilanlar/ linkine tıklayarak sizlerde satmak ve kiralamak istediğiniz gayrimenkullerinizi gazetemizde ücretsiz yayınlama imkânına sahip olacaksınız.

VİDEOLU İLAN

Gayrimenkul portföyünüzü www.gebzegazetesi.com ücretsiz yayınlamanın yanı sıra bölgede uzun yıllardır televizyon yayıncılığı hizmeti veren televizyonumuz www.kocaeligebze.tv kanalında ücretsiz videolu ilan ve haberlerinizi yayınlama imkânı sunuyoruz.

SOSYAL MEDYA DESTEĞİ

Tüm gayrimenkul haber, video ve ilan portföyünüzü her gün binlerce insanın takip ettiği sosyal medya hesaplarımızda ve mail gruplarımızda bölge kamuoyuna duyuruyoruz.

PRODÜKSİYON HİZMETİ

Kahraman Gayrimenkul ve Medya Danışmanlığı olarak www.gebzegazetesi.comwww.kocaeligebze.tvwww.seyyahyapim.com yayın mecralarımızdan bizimle iletişime geçerek gayrimenkullerinizin kurumsal fotoğraf çekimi, profesyonel ilan ve reklam filmi, ofis ve danışmanlarınızın tanıtım filmi ile havadan fotoğraf ve video çekim hizmeti alabilirsiniz.

0 262 646 0 303 - 0 530 945 59 41

haber@gebzegazetesi.com - bilgi@seyyahyapim.com

KAHRAMAN GRUP GAYRİMENKUL VE MEDYA DANIŞMANLIĞI

“Gayrimenkul – Gazete & TV – Prodüksiyon”

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku