GÜNDEM:
Adnan Menderes Kültür Merkezi açılıyor

14 Ekim 2015 Çarşamba 13:34

 Bölgemizin en büyük projelerinden olan ve ülkemizin eski Başbakanlarından merhum Adnan Menderes’in ismi verilen Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi Cumartesi günü saat 14:00 da açılıyor.
ÇOK AMAÇLI OLACAK 
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak sekiz dönümlük alanda hizmet verecek olan Kültür Merkezi’nin ilçedeki bir büyük eksikliği gidereceğini söyleyerek, başta kültürel, sanatsal ve eğitim faaliyetleri alanında olmak üzere Kültür Merkezi’nin çok amaçlı olarak kullanacağını ifade etti. Başkan Karabacak ,”bu büyük projemizle birlikte halkımıza verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, halkımızın istifade edeceği kültürel ve sanatsal faaliyetlerin dışında Kültür Merkezimizi farklı alanlarda da değerlendireceğiz.” dedi.
HALKIMIZI BEKLİYORUM 
Karabacak sözlerine şöyle devam etti; Bilgi Evlerimiz için etüt sınıfları oluşturduğumuz Kültür Merkezi’nde özellikle üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz dersler vererek öğrenci ve ailelerine katkı sunacağız. Bunun yanı sıra , biçki dikiş ve nakış kursları ve değişik aktivitelerle yoğun nüfusun yaşadığı bölgemize hizmet vereceğiz. Bu önemli hizmetin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Cumartesi günü saat 14:00 da tüm bölge halkımızı açılışımıza bekliyorum” dedi.  

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de öğrencilerden “Sıfır Atık”...
Gebze’de “Sıfır Atık” projesi kapsamında düzenlenen farkındalık yürüyüşü, öğrenciler ve protokolün...

Haberi Oku