banner1001
İLÇE HABERLERİ:
Darıcalı Çocuklar Yüzmeyi Çok Sevdi

09 Ağustos 2018 Perşembe 15:43

Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Lisesi ve Deniz Yıldızları Lisesi’nde hizmet veren havuzlarda bugüne kadar 2500 çocuk, 1500 yetişkin olmak üzere toplam 4000 kişi  eğitim alırken, bu yıl ilk kez yaz spor okulları kapsamında eğitim vermeye başlayan  yüzme havuzlarına yoğun talep geldi. Bone ve gözlükleri Darıca Belediyesi tarafından karşılanan öğrenciler haftanın iki günü uzman eğitmenler eşliğinde eğitim alarak hem yaz tatillerini değerlendiriyor, hem de fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyorlar. 
Darıca Belediyesi tarafından görevlendirilen 6 eğitmen, 2 cankurtaran, teknik bakım elemanları ve temizlik personellerinin görev yaptığı havuzlarda vatandaşlar pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü istifade edebiliyor.

ÇOCUKLAR İÇİN AYRI SEANSLAR 

Havuzlarda çocuklar için ayrı seanslar düzenleniyor. Yetişkinler için düzenlenen seanslardan farklı olarak 6-12 ve 12/18 yaş grupları için ayrı seanslar düzenleyen Darıca Belediyesi yetenekli gençleri tespit ederek ilerde Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü bünyesinde kurulması planlanan yüzme branşında lisanslı sporcu olarak yetiştirmeyi planlıyor. 

banner982
Anahtar Kelimeler
GebzeYüzmekDarica
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

İş adamı fabrikadaki patlamada hayatını...
Gebze ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı beton üretim fabrikasında meydana gelen sanayi...

Haberi Oku