banner1006
KÜLTÜR VE SANAT:
Başkanlar amatörü buluşturdu

03 Aralık 2016 Cumartesi 10:55


 TOPLANTIYA GENİŞ KATILIM

Gebze Belediyesi’nin Gebze’deki amatör spor kulüplerini bir araya getirdiği toplantıya ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, belediye meclis üyeleri, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Gebze Spor Kulübü Başkanı İlker Çakır ve amatör spor kulüplerinin başkanları katıldı. Old Castel Otel’de düzenlenen toplantıda başkanların ortak mesajı amatör spor kulüplerine gerekli desteğin verilmesi, amatör spor kulüplerinin profesyonel sporcular yetiştirmesi yönünde oldu.

AYDIN: BİRBİRİMİZE DESTEK OLMALIYIZ

Toplantıda selamlama konuşması yapan KASKF Başkanı Murat Aydın, “Amatör spor kulüpleri olarak birbirimize destek olmamız lazım. Spor bir takım işidir ve bu takımda yer almak için birbirimize destek olmalıyız. Bizlerin bu gün burada bulunmasında emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Aydın’ın ardından selamlama konuşması yapan AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, spor kulüplerine başarılar diledi.

KÖŞKER: AMATÖR’E DESTEK SÜRECEK

Toplantının ev sahipliğini üstlenen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker selamlama konuşmasında, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, sosyal alanların artırılması için gayret ettik. Belediye olarak spora ve sporcuya değer veriyoruz, destek oluyoruz. Gençlerin sporla tanışmaları için etkinlikler düzenliyor, kulüpler kuruyoruz. Amatör spor kulüplerimiz, profesyonel sporcu yetiştirme yerleridir. Amatör spor kulüplerimize belediye olarak her zaman destek verdik bu desteğimiz önümüzdeki yıllarda da katlanarak artacak ve Gebze’mizden inşallah çok başarılı Milli sporcular çıkacak” şeklinde ifadeler kullandı.

SPOR MUTLU TOPLUMUN TEMELİDİR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise selamlama konuşmasına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i oluşturduğu güzel ortam için kutlayarak başladı. Başkan Karaosmanoğlu, “Sporu hepimiz destekliyoruz. Sizler kulüp başkanı olmakla zaten spora ne kadar destek verdiğinizi göstermiş oluyorsunuz. Mevcut kulüplerimiz daha etkin kullanılmalı. Bunun yanı sıra kulüp sayımızı da artırmamız lazım. Farklı branşlarda kulüp sayımızı da zamanla inşallah artırırız. Elimizin taşın altına koyacağız. Gücümüzün yettiği kadar çabalayacağız. Spor mutlu toplumun temelidir aslında. Spor yapan insan sağlıklı olur. Mutluluğun temeli de sağlıktan geçer sağlıklı bir toplum yetiştirmemiz lazım o yüzden sizlere büyük görevler düşüyor” dedi. Başkanlar toplantı sonunda kulüp yöneticilerinin sorularını cevaplandırdı. Toplantı, hatıra fotoğrafı ile son buldu.


Refik Sıla GÜVENÇ

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Ay Işığında Şamata'ya yoğun ilgi
Çalışkur apartmanında yaşayan Çalışkur Ailesi'nin ve apartman sakinlerinin sahte ilişkilerini ve yozlaşan...

Haberi Oku