banner1001
MAGAZİN:
Huzurevi Korosundan Konser !

20 Mart 2017 Pazartesi 14:07

  

 

Huzurevi korosundan muhteşem konser

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Şube Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Kocaeli Huzurevi tarafından ortaklaşa düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri, SDKM’de gerçekleştirildi. Kocaeli Huzurevi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen konserin şefliğini Erbil Aydın üstlendi.

 

SANAT MÜZİĞİ İCRA EDİLDİ

Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerinin seslendirildiği konserde, müzik ziyafeti yaşandı. Birbirinden seçkin Türk Sanat Müziği eserleri Huzurevi Korosu tarafından icra edilirken dinleyenlerin eserlere eşlik ettiği ve tempo tuttuğu bir konserle katılımcılar, hoşça vakit geçirdi.

 

HUZUREVİ SAKİNLERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Kocaeli Huzurevi Türk Sanat Müziği Korosu'nun konserine İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik katıldı. SDKM’yi dolduran sanat müziği severlerin arasında özel konuklar da vardı. Huzurevinde kalan yaşlılar da konseri izlemeye gelmişti. Konser boyunca eserlere eşlik eden huzurevi sakinleri, unutulmaz bir akşam yaşadı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türkiye Yüzyılı'nın İlk Nikahlarını Kıydı
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Türkiye Yüzyılı'nın ilk nikahlarını kıydı.

Haberi Oku