banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
KAHRAMAN GAYRİMENKUL: 'Şimdi Toprağa Yatırım Zamanı!”

08 Ekim 2018 Pazartesi 15:07

İşlek caddede bulunan bir dükkan, güzel bir ofis ya da deniz manzaralı bir daire... Hepsi de iyi bir yatırım aracı olabilir. Ama çok daha iyi kazandıran bir yatırım tercihiniz olduğunu unutmayın!  TOPRAK...

KAHRAMAN GAYRİMENKUL SİZLERİ TOPRAĞA YATIRIM YAPMAYA ÇAĞIRIYOR

 

İnsanın toprakla ile ilişkisi, var olduğu ilk günden itibaren başlar. Toprak, insanoğlunun hamurudur. Toprak, uğrunda can verilen değerdir. Ecdat yadigârı mirasımızdır toprak, vatan parçasıdır! Topraksız vatan; orman ve susuz hayat düşünülemez. Toprak, atalarımızdan miras değil, torunlarımızdan emanet aldığımız en kıymetli varlığımızdır. Toprak, geri kazanılmayan bir servettir. Asırlardan beridir üstüne değer katan bir yatırım aracı olan toprak, geleceğe yapılacak en iyi yatırımdır. Ve şimdi toprağa yatırım zamanıdır! 

 

GAYRIMENKUL YATIRIMI UZMANLIK İŞİDİR  

 

Yatırımı doğru zamanda ve doğru yerde yapmak  çok  önemlidir. Yerli ve yabancı yatırımcıların  tercih ettiği illerimizden biri  olan Kocaeli, toprak yatırımı söz konusu olduğunda da ihtiyacınız olan tüm avantajlara sahiptir. 

 

Türkiye’nin sanayi, ticaret, bilim, teknoloji ve turizm merkezi olan Kocaeli bölgesinde, sizin de bir toprağınız olsun istemez misiniz?

 

KAHRAMAN GAYRIMENKUL’ÜN YATIRIM UZMANLARI SİZLER İÇİN ARAŞTIRIYOR

 

Bilim, teknoloji ve Ar-ge merkezleri,  üniversiteler başta olmak üzere  Kocaeli, birçok organize sanayi bölgesin de uluslararası yatırımcıları bünyesinde barındırmasının yanında, İstanbul, Yalova, Bursa, Sakarya illerine komşu olmasıyla da öne çıkmaktadır. 

 

GAYRIMENKUL YATIRIMLARINIZI KOCAELİYE YAPIN

 

Toprak yatırımı söz konusu olduğunda Kocaeli’nin bir çok ilçesi akla gelir. Ama Gebze, Çayırova ve Dilovası ilçeleri, her geçen gün daha da gelişen organize sanayi bölgelerinden dolayı, yüksek bütçeli yatırımcılara hitap eder hale gelmiştir. Bu sebeple küçük ve orta bütçeli yatırıcımlar, Körfez, Derince, İzmit ve Kandıra ilçelerini tercih etmeye başlamışlardır.

 

Son yıllarda Körfez ve Derince ilçelerinin yatırım bandının belirli bir doygunluğa ulaşmasından dolayı, yatırımcıların yeni gözdesi İzmit ve Kandıra olmuştur. Yaklaşık 1 yıllık süreçte bu bölgedeki toprak yatırımı da hızla artış göstermiştir.

 

Kocaeli, Marmara Denizi ve Karadeniz’e kıyı bandı olan bir bölge olduğu için şehir planlama ve yapılaşma konusunda ki büyümesini, İzmit merkeze 15 dakikalık mesafede olan köyler bölgesine doğru gerçekleştirmektedir. Ayrıca Kocaeli Üniversitesi ve araştırma hastanesi, köyler bölgesine yoğun nüfus çekmektedir. Bu yüzden oluşacak olan yeni mahalle ve bölge köyleri yatırım açısından önem arz etmektedir. 

 

İZMİT VE KANDIRA KÖYLERİNE YATIRIM YAPIN SİZDE  KAZANIN

 

İzmit ve Kandıra köylerine yatırım yapanlar kazanıyor. Çağırgan, Şahinler, Hakaniye, Kaynarca, Kulmahmut, Bulduk gibi İzmit ilçe köyleri, Kocaeli Üniversitesi - Umuttepe Hastanesi’ne 12 km, İzmit Otogarı’na 18 km, İzmit merkeze 20 km, Gebze merkeze 60 km mesafede kalmaktadır. Ayrıca köyler bölgesine 10 km mesafedeki yapımı devam eden Kuzey Marmara Otoyolu, İzmit ve Kandıra bölgesiyle İstanbul arasındaki mesafeyi 1 saate indirecektir. 

 

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kamulaştırma çalışmasından sonra, bölgeye Kent Konut Blokları yapılması planlanmaktadır. Ayrıca Derince’de başlatılan toplulaştırma çalışması kısa zaman içerisinde İzmit ve Kandıra’da da yapılarak bölgedeki fiyatları katlayarak  yatırımcıları kazandıracaktır. 

 

KOCAELİ KARADENİZ SAHİLLERİNE YATIRIM YAPIN KARADENİZ’DE YAŞAYIN

 

Kocaeli’nin Karadeniz sahiline  59 km. kıyısı olduğunu biliyor musunuz? Giresun’dan sonra   Karadeniz’in ikici adası  Kocaeli’nde.  Adapazarı-Karasu ile İstanbul-Şile arasında kalan  Kocaeli Bağırganlı-Babalı sahil hattı, Kandıra’yı deniz turizmi açısından stratejik öneme sahip bir bölge konumuna getirmektedir. Yaz dönemlerinde yerli turistler bölgeye ilgi göstermektedir.  Karadeniz’i  Kocaeli’nde yaşamak için  Kocaeli Karadeniz sahillerine yatırım yapın.

 

KARNDIRA GIDA  SANAYİCİLERİ İÇİN CAZİBE MERKEZİ    

 

Kandıra cezaevi bölgesinde kamulaştırılmaları devam eden gıda organize sanayi bölgesi hayata geçirilecektir. Kurulacak olan organize sanayi bölgesi, ticari alanları, konut alanlarını ve yoğun bir nüfusu da beraberinde getirecektir. Bu da bölgeye yapılan yatırımlara artı değer katacaktır. Gıda organize sanayicilerinin yatırım ve üretim üssü olacak Kandıra bölgesinde sizin de bir tarlanız olsun. 

 

GAYRİMENKUL YATIRIMINDA UZMAN KURULUŞ KAHRAMAN GRUP

 

Kahraman Gayrimenkul, sizleri İzmit ve Kandıra bölgesinde yatırım yapmaya davet ediyor... Uzman kadromuz ile sizler için bölgede araştırma yaparak, yatırım yapılacak en iyi gayrimenkulleri tespit ediyoruz.

 

İzmit ve kandıra bölgesinde bir  tarlanız olsun  emekliliğinizi  bağ ve bahçe yaparak değerlendirin. Yarınlarınızı garanti altına alın... Toprağa yatırım yapmak için geç kalmayın. Kendinizin ve ailenizin geleceğini teminat altına almak için hiç bir zaman değer kaybetmeyecek olan tarla ve araziye yatırım yapın.  Geleceğin cazibe merkezi olan  Kocaeli’nin İzmit ve Kandıra bölgesi sizi bekliyor...

 

Kahraman Gayrimenkul ile irtibata geçin... Sizin de İzmit ve Kandıra’da yatırımlık tarla ve araziniz olsun...

 

KAHRAMAN GAYRİMENKUL

 “Yatırım Uzmanınız“

WEB : kahramangrup.com.tr

E-POSTA: kahramangrup@hotmail.com

TELEFON: 0262 646 03 03 GSM: 0533 261 31 75

ADRES: Tatlıkuyu Mah. Ahmet Penbegüllü Bulvarı No: 40/A Gebze / KOCAELİ


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku